NY BOK!


Äntligen är den moderna guiden till hur  du hittar till Sveriges bästa fågellokaler utgiven. Med kartor, fågeltorn, taktiktips,  QR-koder och fåglarnas förekomst över året. Författare och fotograf: Magnus Ullman. Följ Hirschfeld Media på Facebook för mer information. Läs mer om boken här.

2014

Vi planerar att komma ut med minst tre titlar under 2014. Först ut var Här tittar vi på FÅGLAR följd av barnböckerna Forken blir sjuk och Smygen Svirr flyttar till stan.


Läs intervju med Magnus Ullman inför Här tittar vi på FÅGLAR här.


26 juli Nu är vi på gång med Svirre flyger till stan. En naturpedagogisk barnbok, illustrerad av Maria Nilsson och skriven av Erik Hirschfeld. Den handlar om en gärdsmyg som lämnar sitt trygga bo i skogen och flyttar till stan. I slutet finns en illustrerad faktadel om fåglar och deras flyttning.  Vi hoppas ha den ute till andra halvan av september. Lämplig inte bara för föräldrar/mor/farföräldrar utan även förskolor och skolor som pedagogiskt material. Ett förköpserbjudande kommer läggas ut här i slutet av augusti.


12 juli: Magnus Ullman berättar om sin favoritplats.


1 juli: Tidningen Arbetaren recenserar Forken blir sjuk här.


2 juni Ladda ner karta över alla lokalerna i Här tittar vi på FÅGLAR.


2 juni Recensioner av Här tittar vi på FÅGLAR uppdaterad.


12 maj: Boktrailer för ”Forken blir sjuk” kan du se här.

hirschfeld media ger ut böcker som bygger både på det visuella (fotografi, illustration) och text. Det kan handla om barn- och  presentböcker, konstböcker och fältguider. Natur är oftast, men inte alltid,  den röda tråden. Böckerna skall ligga i en hyfsat vakant nisch om de baseras på egna idéer, men handlar det om uppdragsutgivning förlägger vi alla typer av böcker.  Böckerna skall vara så miljövänligt och etiskt gjorda som möjligt, helst tryckas i Sverige. Böckerna kan köpas på hemsidan eller via bokhandeln, återförsäljare beställer lämpligen genom Bokrondellen.

hirschfeld media ägs av Erik Hirschfeld. Erik är medlem av Sveriges Författarförbund och Författarcentrum Syd. Grafiska formgivare, illustratörer, fakta- och språkgranskare m. fl.  finns i nätverk och tas in efter behov. 

hirschfeld media är medlem av Nordiska Oberoende Förlags Förening, NOFF.http://www.bokrondellen.se/http://www.forfattarforbundet.se/http://www.forfattarcentrum.se/syd/htvpf.htmlshapeimage_2_link_0shapeimage_2_link_1shapeimage_2_link_2

275 kr inkl. frakt

(325 kr inkl frakt för Danmark, Norge och Finland)

beställ

190 kr inkl. frakt beställ.

Läs mer!

350 kr inkl. frakt beställ.

95 kr inkl frakt beställ.

CD 95 kr inkl frakt beställ.

Bok+CD 150 kr inkl frakt beställ.

Läs mer!

275 kr inkl. frakt beställ.

Läs mer

SENASTE BARNBOKEN


Forken är ett snällt monster som jobbar hårt. En dag får han en skada på jobbet och tvingas gå hem. Efter några dagar ringer chefen och vill att han kommer och jobbar om han skall få ha kvar jobbet. Det går inte så där jättebra, men som tur är har Forken i varje fall kompisar. Författare Annika Henning  och illustratör Maria Nilsson.

150 kr inkl. frakt beställ.

Beställ nu! 275 kr inklusive frakt i Sverige (325 kr inkl frakt till Danmark, Norge och Finland). För beställning, skicka din postadress hit.

Se boktrailer för FORKEN här