Svirre flyger till stan!


Svirre är en gärdsmyg som trivs i sitt bo i storskogen. Men så kliar det konstigt i kroppen och en kall kväll säger hon hejdå till sina syskon, sin mamma och pappa och ger sig av i nattmörkret långt upp över träden. Hon flyger hela natten och när det börjar gry kommer hon till ett ställe med konstiga berg, skumma träd och fåglar hon aldrig sett förut.


En naturpedagogisk barnbok på  48 sidor, varav de sista 10 är fakta. ISBN 978-91-980047-3-1. Text: Erik Hirschfeld, illustration Maria Nilsson. Utgivningsdatum 15 september 2014.

2014


30 oktober. Bibliotekstjänst recenserar Svirre: ”Samspelet mellan bilder och text är precis så fungerande som det ska vara i en bilderbok”. Solveig Lidén, Häftepos 14124440.
hirschfeld media ger ut böcker som bygger både på det visuella (fotografi, illustration) och text. Det kan handla om barn- och  presentböcker, konstböcker och fältguider. Natur är oftast, men inte alltid,  den röda tråden. Böckerna skall ligga i en hyfsat vakant nisch om de baseras på egna idéer, men handlar det om uppdragsutgivning förlägger vi alla typer av böcker.  Böckerna skall vara så miljövänligt och etiskt gjorda som möjligt, helst tryckas i Sverige. Böckerna kan köpas på hemsidan eller via bokhandeln, återförsäljare beställer lämpligen genom Bokrondellen.

hirschfeld media ägs av Erik Hirschfeld. Erik är medlem av Sveriges Författarförbund och Författarcentrum Syd. Grafiska formgivare, illustratörer, fakta- och språkgranskare m. fl.  finns i nätverk och tas in efter behov. 

hirschfeld media är medlem av Nordiska Oberoende Förlags Förening, NOFF.http://www.bokrondellen.se/http://www.forfattarforbundet.se/http://www.forfattarcentrum.se/syd/http://www.forfattarcentrum.se/syd/htvpf.htmlshapeimage_1_link_0shapeimage_1_link_1shapeimage_1_link_2shapeimage_1_link_3

275 kr inkl. frakt

(325 kr inkl frakt för Danmark, Norge och Finland)

beställ

190 kr inkl. frakt beställ.

Läs mer!

350 kr inkl. frakt beställ.

95 kr inkl frakt beställ.

CD 95 kr inkl frakt beställ.

Bok+CD 150 kr inkl frakt beställ.

Läs mer!

275 kr inkl. frakt (325 kr inkl frakt för Danmark, Norge och Finland)

beställ.

Läs mer

150 kr inkl. frakt beställ.

150 kr inkl frakt beställ.

(Under sept. 14 endast 120 kr!)

                      Läs mer!

NY BARNBOK MARS 2015!